Om oss

Välkommen till Bli Energiklok

– Din guide till kloka energibeslut!

På nyhetsbloggen – blienergiklok.se – tar vi ett helhetsgrepp om energifrågor som berör oss konsumenter. Vi lyfter fram intressanta nyheter om vad som pågår inom energiområdet, ger dig tips om ny teknik, installationer och investeringar som kan resultera i effektivare energianvändning, bättre boendekomfort och mindre miljöpåverkan.

Hur skiljer sig blienergiklok.se från andra energibloggar?

Svaret hittar du framför allt i våra reportage. Här möter du engagerade privatpersoner, bostadsrättsföreningar och entreprenörer runt om i Sverige som beskriver hur de själva gått tillväga med sina energiprojekt och som gärna delar med sig av sina erfarenheter. Vi är övertygade om att berättelser ur verkliga livet är ett bra sätt att sprida kunskap och inspiration, något som du kan dra nytta av när du vill dra igång ett eget energiprojekt.
Obs! Alla våra reportage utgår från konsumentens perspektiv och principen att innehållet ska vara informativt och sakligt.

Vill du berätta om ditt eget energiprojekt?

Vi tar gärna emot fler tips på energikloka åtgärder och projekt! Mejla en liten sammanfattning till info@blienergiklok.se – så hör vi av oss.

Samarbeta med blienergiklok.se!

Vill du stödja vår blogg som annonsör, sponsor eller samarbetspartner? Varje bidrag hjälper oss att bli bättre. Mejla oss på info@blienergiklok.se.

Trevlig läsning!

Våra medarbetare på Blienergiklok.se

Redaktion: Lars Bärtås. tel 0704-86 31 48
Webbdesign: Laura Denis, Affinity Creative Studio
Marknad/annonser: Erling Marklund
Energiexpert: Bengt Drakenberg